15 Şubat 2007 Perşembe

TANGO SEVENLERE ÇAĞRI

Ankara kış aylarında alışık olduğu gibi dans gecelerine devam ediyor. Bunlardan bir tanesi hem dans hem de konser.Tango+ tarafından organize edilen etkinlik 17 Şubat 2007'de Mydonose Plaza'da, saat 21'de tango gecesi başlayacak. 22'de ise Tango+ konseri başlıyor.

2005 yılında kurulan grup 4 enstrümancı ve 2 volaklisten oluşuyor.Klasik dönem Arjantin Tango müziklerinden ve günümüz (Nuevo) Tango müziklerine kadar geniş bir repertuara sahip. Bu geniş repertuarda Anibal Trolio,Osvaldo Pugliese, Fransisco Canaro gibi klasik dönem bestecilerinden Astor Piazzolla, Pablo Ziegler gibi bestecilerin de eserleri bulunmaktadır.

Biletler 25 YTL olup, herhangi bir oturma düzeni yoktur. Ön sıralarda yer almak istiyorsanız ve o muhteşem dansları yakından takip etmek istiyorsanız erken gitmenizde fayda var. Nisan sen niye izliyorsun diyenlere hemen cevap vereyim,bilmiyorum ki, bilemiyorum ... Biletler için Shine Dans'dan Murat Gürmen'e ulaşabilirsiniz. Murat Gürmen'e ulaşmak için 312 213 20 89 veya 532 315 95 46 telefonları kullanabilirsiniz. Herkse bol tangolu geceler ve günler, hatta bol danslı eğlenceli keyifli...

NİSAN

not: Tango+ internet sitesi http://www.tangoarti.com/



Hiç yorum yok: